Healing Reset Methode

Voor wie

Heb je last van fysieke klachten of mentale klachten dan kan de Healing Reset Methode jou helpen te ontdekken waar die klachten vandaan komen. Ook als je steeds weer moet denken aan gebeurtenissen uit het verleden en je hebt moeite om die los te laten, dan kan deze methode je helpen om de emotie rondom die gebeurtenis los te laten. Om zo weer in het reine met jezelf te komen. Meestal is 1x per onderwerp voldoende om bij mij langs te komen. Indien gewenst leer ik je deze methode op jezelf toe te passen.

Er wordt gewerkt met een aantal fases. Deze zijn:

  1. Onderzoek / testen; hiervoor wordt een repertorium gebruikt, zodat alle onderwerpen onderzocht kunnen worden op meta- en op microniveau. Hiervoor wordt de wijsheid van je lichaam benut d.m.v. spiertesten.
  2. Deze fase richt zich op het ontstoren van de oorzaak van je klacht. Dat gebeurd d.m.v. tapping. Jij zegt dan hardop waar je last van heb terwijl ik op je wervelkolom aan het tappen ben. Terwijl je dit zegt, houd jij dat lichaamsdeel vast waar je dit gevoel of ervaring voelt.
  3. Na het ontstoren wordt de verandering bestendigd in je lichaam.
  4. Na deze stap volgen een aantal adviezen. Aan jou de keuze om daar mee aan de slag te gaan of niet ­čÖé . Deze adviezen zijn gericht op verandering. Mijn visie is; dat wat je tot nu toe deed, had geen of onvoldoende effect op je klacht. Een verandering (groot of klein) kan net die stap zijn om je klacht niet meer terug te laten komen. Adviezen liggen meestal op het vlak van voeding, leefstijl of bewegen, maar kunnen ook liggen bij grenzen aangeven of voor jezelf opkomen.

Oorzaak

Een gebeurtenis uit het verleden kan op jou een grote indruk gemaakt hebben. Het maakt niet uit of een ander dat groot of klein vindt, het is voor jou groot. De feiten van die gebeurtenis worden opgeslagen in je hersenen. Het gevoel wat die gebeurtenis jou gaf, dat wordt onbewust opgeslagen in je lichaam. Jij hebt geen besef van waar in jouw lichaam jij die gebeurtenis op slaat. Wat je op een bepaald moment merkt, is dat jij klachten krijgt. Die klachten kunnen veroorzaakt worden door een of meerdere gebeurtenissen. Tijdens de Healing Reset behandeling gaan we samen op zoek naar die gebeurtenis(sen) en ga jij dit resetten. Je lichaam krijgt zo het seintje dat het gevaar van vroeger nu niet meer aanwezig is en zal de “stress” , de emotionele lading van die gebeurtenis loslaten. De gebeurtenis blijf jij je nog wel herinneren, maar de lading is daarvan weg.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze behandeling dan kan je via CONTACT een afspraak maken. Het kan ook zijn dat je vooraf nog wat meer wilt weten, stuur mij een WhatsApp en we maken een telefonische afspraak, zodat ik het een en ander verder kan uitleggen.

De bijscholing heb ik gevolgd bij HEALING RESET COMPANY.

Tapping kan op verschillende manieren gebeuren. Zelf werk ik op je wervelkolom. Wil je zelf aan de slag met tapping kijk dan naar het filmpje op Youtube, klik dan op de volgende LINK.