Healing

Een methode om een deel van jezelf te helen is de methode die Access Bars heet.

Access Bars is een methode waarbij er op verschillende punten op je hoofd lichte druk wordt uitgeoefend. Deze punten staan in verbinding met verschillende onderdelen van je hersenen. Door deze punten (de Bars) te stimuleren, worden “de laatjes met rommel” in je hersenen leger gemaakt. Die “laatjes” zijn alle gedachten, idee├źn, overwegingen, emoties en houdingen die je daar hebt opgeslagen. Het gevolg is dat je hoofd weer wat helderder is. En jij je ontspannen voelt.

De behandeling duurt een uur. Je ligt op een behandeltafel en ik zit bij je hoofd. Om de healing te starten, leg ik als eerst mijn handen onder en op je hoofd. Dan raak ik je handen aan en daarna ga ik weer terug naar je hoofd. Tijdens deze healing raak ik verschillende punten op je hoofd aan. Deze aanraking per punt duurt een paar minuten.

Als de behandeling voorbij is, blijf je nog een paar minuten liggen.

Voor de kosten zie tabblad Prijslijst.

NB

Deze methode valt onder complementaire zorg. Heb je klachten, ga als eerste naar je huisarts of de specialist. Deze healing kan aanvullend zijn op het traject wat je daar loopt. Deze healing is nooit een vervanging van de reguliere zorg.