Klachten na Covid

Algemeen

In deze tijd zijn er veel mensen besmet geraakt met Covid en ziek geworden. De een is zieker geweest dan de ander. Sommige hebben nog klachten, anderen hebben geen klachten meer. Heb je nog klachten dan heb je gemerkt dat die lang bij je blijven. Denk daarbij o.a. aan: vermoeidheid, pijnlijke spieren, geen energie, slechte eetlust, duizeligheid, stress gevoeliger.

Voetreflex is complementaire zorg, aanvullend op de behandeling van de huisarts of specialist. Het geneest niet, maar helpt jouw lichaam om weer in balans te komen.

Behandeling

Tijdens een aantal behandelingen worden de meridianen en verschillende drukpunten op je handen, armen, onderbenen en voeten behandeld. De duur van de behandeling is afhankelijk van hoe het met jou gaat. Ben je erg moe, dan spreken we een half uur af. Heb je al wat meer energie dan kunnen we deze tijd wat meer uit gaan breiden tot max. een uur. De druk van de massage is in het begin zachtjes en wordt ook langzaamaan wat steviger.

Je krijgt ook wat “huiswerk” mee, zodat je zelf ook aan je eigen genezing kan werken.

Daarnaast krijg je advies over je voeding. Ik ben geen diƫtiste, maar heb wel in de bijscholing geleerd welke voedingsmiddelen helpend zijn en welke niet.

Contact

Heb jij Covid gehad en je hebt nog steeds klachten, dan zou voetreflex behandeling jouw genezingsproces kunnen ondersteunen. Neem dan via de volgende link: CONTACT met mij op, zodat wij een afspraak kunnen maken.

Aanvullend verzekerd

Ben je aanvullend verzekerd dan krijg je een deel van de kosten terug van je zorgverzekeraar. kijk voor het precieze bedrag bij je eigen zorgverzekeraar.