Japanse Gezichtsmassage

In 2014 heb ik de workshop voor Japanse gezichtsmassage gevolgd. Tijdens deze massage worden naast ontspanningsgrepen ook verschillende acupunctuurpunten op je gezicht,  hoofd, schouders en nek en oren gemasseerd en daardoor gestimuleerd.

De gezichtsmassage is goed te combineren met een voetreflexbehandeling. Wil je weten of deze combinatie iets voor je is, neem dan contact met mij op.
Hieronder de tekst die op de site van Total health workshop Japanse Gezichtsmassage staat

Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk “het traditionele pad van de schoonheid”.
Kobido-massage wordt al sinds 1472 toegepast in Japan.
Het doel is het gezicht een volledige lifting te geven met shiatsu-bewegingen en therapeutische technieken.
De massage verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt en verwijdert toxines en dode huidcellen.

Deze massage is niet te vergelijken met andere vormen van gezichtsmassage.
Ze regenereert, stimuleert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, ontspant en bevordert de ontwikkeling van collageen.
De gezichtsmassage is erg doeltreffend voor het behandelen van droge of vette huid, acne, rimpels, maar is ook geschikt bij migraine.
Het is een van de meest efficiënte natuurlijke behandelingen om de veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan. Daarnaast geen de Japanse Gezichtsmassage een diepe ontspanning in je hoofd en je lichaam.

Deze massage bied ik, naast de voetreflexbehandeling ( https://voetreflexmassageridderkerk.nl)  en sportmassage (http://sportmassageridderkerk.nl ) aan in mijn praktijk.

Voor de dames: graag voordat je komt de make-up verwijderen van het gezicht. En na de massage is het haar wat vet van de olie.

Ben je geïnteresseerd, mail of bel mij (zie contact).

Betaling

Na elke afspraak s.v.p. contant betalen. Pinnen is helaas nog niet mogelijk. Wel kan ik een betaalverzoek naar je appen, zodat je gelijk kan betalen.

De massage van hoofd, gezicht, schouders/ nek en oren neemt 30 minuten in beslag.  De kosten zijn € 30,-  . Een uur kost € 50,-

De massage wordt gegeven met amandel olie of met druivenpitolie (als je allergisch bent voor noten en pinda’s). Ook is het mogelijk om je eigen massageolie mee te nemen als je allergisch bent voor bepaalde onderdelen die in dit product zijn opgenomen.

Deze massage wordt niet vergoed door een zorgverzekeraar.