Contact

 

Praktijk (zie foto onderaan deze bladzijde)

 • De praktijk is gevestigd op de begane grond en daardoor ook voor iemand met een rolstoel / rollator / stok toegankelijk. Gratis parkeren van je auto kan in de straat.
 • Praktijkadres: Willemstraat 40 c, 2983 EV Ridderkerk
 • Behandeling volgens afspraak.

De praktijk is open op:

 • maandag                  : van 9 tot 20 uur
 • dinsdag                    : van 9 tot 20 uur
 • woensdag                 : van 9 tot 20 uur
 • donderdag                : van 9 tot 20 uur
 • vrijdag                      : van 9 tot 20 uur
 • zaterdag en zondag :  gesloten

Contact

Voor het maken van een afspraak kan je mij telefonisch, via WhatsApp of via de mail bereiken.

Maak je een afspraak, dan ga je automatisch akkoord met de hieronder beschreven Algemene Voorwaarden.

Telefoon: 06 45 92 74 37

Mail: lidybezemer@gmail.com 

Review op google maps

Wil jij een review plaatsen na je bezoek aan mijn praktijk dan kan je dat doen op google maps. Ga daarvoor naar de google map  app, onderin vind je de tekst “bijdrage” dan zie je de tekst “review schrijven”.  Als je daar op klikt komt er een kaartje. Daarop kan je het adres van de praktijk invoeren of op de kaart naar de locatie van de praktijk gaan. Als je daarop klikt, kan je tekst invoeren. Deze tekst is voor iedereen te zien.  Bij voorbaat mijn dank voor je review.

Wil je meer lezen over wat ik in mijn praktijk doe om besmetting met corona te voorkomen en wat jij als klant kan en mag doen als je bij mij komt? Klik dan op de volgende link

Reiki en (sport)massage

Je kan bij mij ook terecht voor reiki en (sport)massage.

Privacywet 

Er is een nieuwe Privacywet (AVG). Op het tabblad Privacywet kunt u hier meer over lezen.

Algemene voorwaarden praktijk

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle klanten die de praktijk binnenkomen en gebruik maken van de diensten die daar geleverd worden.

 1. De behandeling is gericht op de vraag van de klant.  gedurende het behandeltraject kan de vraag veranderen, dan wordt ook de behandeling daarop aangepast.
 2. Het behandeltraject stopt als klant niet meer een behandeling wilt ontvangen. De opzegging kan zowel mondeling als schriftelijk gebeuren.
 3. Na elke behandeling betaalt de klant gelijk de rekening. De nota wordt na de behandeling naar de klant gemaild. U kunt cash betalen of via een betaalverzoek. Er is geen pinapparaat aanwezig.
 4. De afspraak voor een behandeling bedraagt of een uur of een half uur. Tijdsduur is vooraf bekend.
 5. De afspraak kan 24 uur van te voren verplaatst worden. Wordt dit binnen deze 24 uur gedaan, dan krijgt de klant een factuur die betaald mag worden.
 6. In het dossier houd ik gegevens bij van de behandeling. Indien gewenst kan de klant een kopie hiervan krijgen of deze inzien.
 7. Wat ik tijdens de behandeling hoor, valt onder mijn geheimhoudingsplicht. Dat betekent dat informatie niet de praktijk verlaat.
 8. Wanneer een andere behandelaar gegevens wilt ontvangen, dan kan dat alleen als de klant daar schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.
 9. Zelf ben ik aangesloten bij de FAGT, beroepsvereniging. Daarmee volg ik de richtlijnen die zij uitgeven. Dat betekent dat ik elk jaar bijscholingen volg en elke vijf jaar is er een visitatie.  
 10. Als u niet tevreden bent over de behandeling, dan hoor ik dat graag. Zo kan ik mijn dienstverlening verbeteren. Mocht dit gesprek voor u onvoldoende zijn, dan kunt u zich met uw klacht richten tot Zorggeschil (zie hieronder).
 11. Indien er een verdenking is op huiselijk geweld of kindermishandeling, dan ben ik dat verplicht aan te geven en daar een melding van te doen. Dat zal altijd in overleg met de betrokkenen zijn.
 12. Zelf ben ik niet aansprakelijk voor schade aan de auto of fiets die op straat geparkeerd staat. Nog voor schade die ontstaan is door het betreden van de praktijk.
 13. Hierboven staan de richtlijnen vanuit de privacywetgeving. Ik volg deze richtlijnen.

Registratiegegevens:

KvK nummer: 65439813

 

Beroepsvereniging

fagtlogoAls voetreflextherapeut ben ik lid van FAGT (Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten). De beroepsvereniging bezoekt om de vijf jaar mijn praktijk om te controleren of ik nog werk volgens hun richtlijnen. De laatste visitatie was in 2016.

Op de FAGT site is een lijst van zorgverzekeraars te vinden  die voetreflexbehandeling vergoeden. Zie volgende link.

Wil je meer weten over de visitatie en regelgeving, zie visie-tatie.nl

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Als voetreflextherapeut ben ik ingeschreven bij RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)  en daarmee onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ).

Voor de wet WWKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten  en Geschillen Zorg) ben ik via de FAGT aangesloten bij zorggeschil.nl en quasir.nl, voor klachtafhandeling en geschilleninstantie. Elke therapeut die complementaire zorg aanbied is verplicht om vanaf 1 januari 2017 aangesloten te zijn bij een externe klachtenfunctionaris. 

Zorggeschil-Logo-1000x288Stichting zorggeschil

 

quasirExpertisecentrum klachten, calamiteiten en geschillen Zorg en Welzijn

 

DSC_6170_bewerkt

kaart