Behandeling d.m.v een klankschaal

Doel behandeling

Een behandeling m.b.v. een klankschaal werkt d.m.v. hun trilling door in je lichaam, gevoelens, emoties en herinneringen. Elk lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Op plaatsen waar een blokkade zit, is deze trillingsfrequentie lager. Dat is ook goed te horen als de klankschaal op deze plek gezet wordt, het geluid verandert dan.
Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Dit wordt door de klankschaal in trilling gebracht., zodat de energie weer kan stromen. Je voelt dat als een diepe ontspanning.

Een klankschaal behandeling is geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten, gespannen zijn, slecht slapen of moeite hebben met zich concentreren. Als je deze behandeling regelmatig ondergaat dan werken de trillingen van de klankschaal nog dieper op jou lichaam in.

Een behandeling met een klankschaal kan zowel zittend op een stoel als liggend op de behandeltafel. Geef bij het maken van de afspraak aan waar je voorkeur naar uit gaat.

De behandeling op de stoel duurt maximaal 30 minuten. Als je op een stoel zit dan staat een klankschaal bij je voeten en loop ik met een klankschaal om je heen. Daarnaast maak ik ook gebruik van een oceandrum en een koshi.

De behandeling op de behandeltafel duurt een half uur. Als je op de behandeltafel ligt dan staat de klankschaal op verschillende plekken op jouw lichaam. Zo voel je direct de trilling in je lichaam. Ook hierbij gebruik ik de oceandrum en de koshi. De trilling van de klankschaal op je lichaam maakt vastzittende structuren los.

Beide vormen geeft een diepe ontspanning.

Wil je een afspraak maken, klik dan op de volgende LINK. Er is geen pinautomaat aanwezig, ik kan wel een betaalverzoek naar je appen, zodat je gelijk kan betalen.

Contra-indicaties: trombose, epilepsie, psychose, spataderen, tijdens chemokuren (kan er wel voor en na, maar wel in overleg met de specialist) en zwangerschap voor 12 weken.

De opleiding voor deze behandelingen volg ik bij HAPPYNINGS SOUNDHEALING