Nieuwetijdskinderen en voetreflexmassage

Ben jij een nieuwetijdskind of is één van jouw kinderen een nieuwetijdskind, dan kan voetreflexmassage een ondersteuning zijn in het proces om te accepteren en bewuster te worden waar jouw kwaliteiten liggen en hoe jij die kan gebruiken. Wil jij  hier meer over lezen dan kan o.a. de volgende link over nieuwetijdskinderen je wat verder brengen.

Naast de voetreflexmassage bied ik je de gelegenheid om vragen te stellen en om samen te kijken hoe jij tot een antwoord kan komen.

De klanten die nu bij mij komen hebben vaak verschillende thema’s die spelen. Eén thema is “Loslaten”. Wat doe jij met de energie die jij van een ander hebt opgepakt en die je mee blijft nemen? Kan jij leren die los te laten? Die energie bij de ander te laten i.p.v. in jouw energie te plaatsen en daar te houden?

Een ander thema is: wat doe jij als je voelt dat de ander verdrietig is en die ander wil dat niet toegeven, terwijl jij dat echt zo ervaart. Ga je dan twijfelen aan jezelf of niet? Wees jezelf en respecteer de standpunt van de ander. Niet iedereen is er aan toe om hardop te zeggen wat er zich van binnen af speelt. Jij kan dat voelen. Maar hoe ga jij dat een plekje geven?

Ben je geïnteresseerd dan kan je contact opnemen met mij via de volgende link.